TOTALRENOVERING I STOCKHOLM

BOR DU I STOCKHOLM OCH ÄR I BEHOV AV TOTALRENOVERING?

Då har du hittat till helt rätt byggföretag, vi på Byggimperium har stor erfarenhet av totalrenovering oavsett om det gäller lägenhet eller en villa. Vi har all kunskap som krävs och utför alltid vårt arbete med största seriositet. Vårt mål är alltid att leverera en välfungerande bostad som ska hålla under många år framöver och utså alla möjliga påfrestningar kombinerat med tidlös design och hög trivsel.

Vi har yrkesmässiga hantverkare med alla behörigheter som krävs och det finns inga uppdrag som kan stoppa oss. Vi är väldigt glada över att ha all vår kompetens inom företaget då det gör det enklare för en rak och tydlig kommunikation såväl gentemot våra kunder och internt. Vi vet att det ger våra kunder en trygghet samtidigt som vi kan hålla ned priserna.

TOTALRENOVERING I STOCKHOLM

Bor du i Stockholm och vill totalrenovera din bostad, så lovar vi att Byggimperium är det bästa alternativet för dig. Vi har färdigställt ett hundratal totalrenoveringar genom åren och efterlämnat oss endast nöjda kunder. Vi tar oss an alla typer av totalrenoveringar oavsett hur förutsättningarna ser ut. Lämna över det åt oss så ska vi se till att omvandla ditt boende till något mycket bättre.
Det spelar ingen roll om du har färdiga skisser eller har fastnat i planeringen, vi hjälper dig hela vägen och kan tillsammans ta fram en färdig ritning som är anpassat efter dina förutsättningar och önskemål. Vi kan självklart bidra med tips och råd utifrån vår erfarenhet och tillsammans skapar vi det bästa resultatet. Oavsett om det handlar om mindre eller större projekt eller om du är privatperson eller ett företag, så antar vi oss uppdraget och gör ingen skillnad på våra kunder. Vi vill alltid leverera det bästa resultatet.

VI ÄR SPECIALISTER PÅ TOTALRENOVERINGAR

Vi har en god förmåga och kunskap att leda större renoveringsprojekt. Vi är strukturerade och planerade för att alltid utföra arbetet på det mest effektivaste sättet utan att tumma på kvalité och slutresultat. Vårt mål är att genomföra arbetet på bästa sätt genom design och byggteknik för att få den bästa helhetslösningen på din bostad. Tillsammans kan vi skapa en unik bostad med smarta lösningar, kvalitativ konstruktion och unik design.
Vi är mycket stolta över våra hantverkare som gör ett omsorgsfullt arbete och levererar enastående resultat. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.