TAKMÅLNING I STOCKHOLM

TAKMÅLNING GÖR UNDERVERK FÖR DIN FASTIGHET

Om ditt tak börjar se slitet ut så är det inte alltid det krävs någon omfattande renovering eller takomläggning. I många fall kräver taket bara en uppfräschning med ett nytt lager färg. Vi på Byggimperium har hantverkare som besitter all behörighet samt stor erfarenhet för att skapa enastående resultat.

Vi hjälper alla i Stockholm med omnejd och det spelar ingen roll om du är privatperson eller kommer ifrån ett företag. Vi gör aldrig någon skillnad på våra kunder och fokuserar alltid efter att ge den bästa servicen och leverera det bästa resultatet. Det som särskiljer oss ifrån andra är att vi tycker att designen är lika viktig som tekniken och ser alltid till att hålla oss uppdaterade med hjälp av vidare utbildning.

VI FRÄSCHAR UPP OCH HÖJER KVALITÉN PÅ DITT TAK

Ett enkelt sätt att lyfta värdet på hela din fastighet är att måla om taket. Det är väldigt viktigt att förarbetet görs noga för att ta bort smuts och reparera alla småskador innan takmålningen påbörjas. Om man dessutom utför takmålningen med korrekt teknik tillför det ett slitstarkt skydd och förlänger takets livslängd med många år.

Om du är osäker på vad som krävs för ditt tak kan vi på Byggimperium erbjuda en gratis konsultation och besiktning för att därefter lämna ett offertförslag. Vi undviker alltid onödiga kostnader men självklart är vi alltid uppmärksamma om det krävs fler åtgärder än takmålning.

Både takpannor och plåttak kan målas om och vi målar alltid efter önskemål och resultatet får många att tro att ett takbyte har genomförts. Intrycket blir både modernare och snyggare med en fantastisk finish.

ETT MÅLAT TAK ÄR ALLTID VACKERT

Byggimperium kan – som vårt namn antyder – ge dig goda råd kring både material och utseende. Vi har målat tiotusentals kvadratmeter tak i Stockholmsregionen och har fina referenser.
Så fort vi har konstaterat vilket underlag du har – plåtens eller pannornas kondition och typ av befintliga skikt – kan vi avgöra vilket färgsystem som blir bäst för att din takmålning ska hålla.

Våra löften till dig: De tvättsystem och färger vi använder kommer från Nordens främsta tillverkare och håller högsta kvalitet. Därför kan vi lämna garantier på alla våra arbeten. Vi är kända för att hålla snyggt och rent under arbetets gång och vara lätta att prata med.

TAKMÅLNING MED HÅLLBART RESULTAT

Vi på Byggimperium strävar alltid efter att ha en rak och tydlig kommunikation med såväl våra kunder som internt för att skapa en trygghet i vårt arbete men framförallt för våra kunder. Genom att ha våra egna hantverkare har vi chansen att hålla ned priserna utan att tumma på kvalitén och servicen.

Vårt mål är att leverera design, hållbara, kvalitativa resultat som ska klara av vårt nordiska klimat och alla påfrestningar som kommer med det. Våra takläggare tar sig an alla typer av uppdrag och bidrar med önskat material för bästa skydd. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.