FÖNSTERBYTE

PROFESSIONELLT FÖNSTERBYTE I STOCKHOLM

Är du i behov av ett fönsterbyte på din fastighet? Vi på Byggimperium hjälper både privatpersoner och företag runt om i Stockholmsområdet. Vi har lång erfarenhet och kunskap som bidrar till våra professionella resultat.

Våra hantverkare är behöriga för arbetet och utför alltid fönsterbyte med säkerhet i fokus. Vi är lyhörda och strävar alltid efter en rak och tydlig kommunikation för att skapa en trygghet såväl hos kunder som internt. Vi tror att det är en nyckel till lyckade projekt.

Fönstren bidrar till så mycket mer än utseendet på din fastighet. Med rätt fönster kan du påverka energiåtgången, hålla ned kostnaden och spara pengar samtidigt som du kan påverka luften som cirkulerar inomhus. Genom att byta fönster gör man alltså en investering som ska hålla i många år framöver utan att minska intrycket och kvalitén. Vi ser till att det blir så!

VI BRYR OSS OM KVALITÉN PÅ VÅRA FÖNSTER

När man ska genomföra ett fönsterbyte på sin fastighet är det viktigt att man tänker igenom valet av fönster med omsorg. Vilka önskemål man har och vilka egenskaper man vill att fönstret ska bidra med. Vi på byggimperium vänder oss endast till leverantörer som garanterar kvalitativa produkter året om och uppfyller de energikrav som är nödvändiga för bästa slutresultat. Våra fönster är alltid måttbeställda och garanterar att uppfylla kraven, på det viset undviker vi onödiga kostnader och levererar endast det som bevisat fungerar.

Om du inte vet hur du ska gå tillväga vid ett fönsterbyte så hjälper vi dig gärna genom en kostnadsfri konsultation och besiktning för att sedan lämna över ett offertförslag. Vi kommer tillsammans fram till den bästa lösningen anpassat efter dina förutsättningar och önskemål.

FÖNSTERBYTE I STOCKHOLM MED OMNEJD

Vår främsta leverantör är Fenerstra som är Finlands ledande dörr- och fönstertillverkare. De har ett brett sortiment av högklassiga fönster som ökar boendekomforten samtidigt som det fullbordar det visuella intrycket till ditt hem. Valet av fönster kommer påverka dig under lång tid och med rätt val får du maximal nytta av det naturliga ljuset i ditt hem samtidigt som du sparar på energikostnaden.

Våra hantverkare utför alltid ett omsorgsfullt arbete och strävar alltid efter att kunden ska bli mer än nöjd. Vi på Byggimperium har utfört många fönsterbyten i Stockholm genom åren och vi tycker att det är lika viktigt med design som med byggteknik vilket gör att vi särskiljer oss från andra. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

SPARA ENERGI MED FÖNSTERBYTE I STOCKHOLM

Vi kan hjälpa privatpersoner och företag med att byta fönster i Stockholm. Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av fönsterbyte i Stockholm och låt oss tillsammans se vilka fönster som passar för er fasad.

Om du planerar att byta fönster i Stockholm kan vi hjälpa dig med arbetet. Vi använder oss av fönster från Fenestra och de levererar måttbeställda fönster som uppfyller höga energikrav. Ett fönsterbyte bör vara noggrant genomtänkt. Rätt val av fönster är viktigt för inomhusluftens kvalitet och energieffektivitet. Genom att anlita oss för ert fönsterbyte i Stockholm och låter oss montera fönster från Fenestra kommer du att sänka fastighetens underhållskostnader!

Vi erbjuder privatpersoner och företag som är intresserad av att byta fönster i Stockholm kostnadsfri konsultation, besiktning och offert. Ta kontakt med oss och vi kommer fram till en lösning som passar dig och dina behov, önskemål och förutsättningar.

Finska Fenestra är Nordens ledande dörr- och fönstertillverkare. Vi erbjuder ett brett sortiment av högklassiga inner- och ytterdörrar och fönster. Med Fenestras produkter ökar du din boendekomfort och fullbordar det visuella intrycket i ditt hem.
Valet av fönster är viktiga avgöranden som påverkar dig under lång tid. Med bra fönster får du maximal nytta av det naturliga ljuset i ditt hus och sparar samtidigt energi.
Fenstras fönster tillverkas alltid måttbeställda och de uppfyller höga energikrav.

Fördelen med Fenestras fönster är att dom är hållbara, ekonomiskt fördelaktiga, praktiska att använda och miljövänliga. Dessa fönster har en robust konstruktion och håller sin form. Deras tredubbla tätning, den noga genomtänkta utformningen och monteringen av aluminiumdelarna samt de avancerade glasalternativen har tagits fram med tanke på våra behov här i Norden.

Fönstren spelar en nyckelroll i energihushållningen

Fönstren utgör en viktig del av husets energihushållning, säkerhet och trivsel. Genom rätt val av fönster kan man påverka både inomhusluftens kvalitet och energieffektiviteten. För byggnader krävs numer ett energicertifikat som fastställer respektive byggnads största tillåtna energiförbrukning.
Energiklassificeringen påverkar också det val av dörrar och fönster som byggare och renoverare gör. Effektivt värmeisolerande fönster och dörrar blir allt viktigare och de spelar en viktig roll för ytterväggarnas isoleringsegenskaper. När du väljer en lågenergiprodukt från Fenestra kan du sänka fastighetens underhållskostnader – du spar pengar.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.