ÄR DU I BEHOV AV EN FASADRENOVERING?

Det är kanske inte så lätt att veta när huset är i behov av en fasadrenovering men det man ska se efter är sprickor i putsen, frostspräningar och diverse betongskador. Vi på Byggimperium hjälper dig med en konsultation om du känner dig osäker. Vi har utfört fasadrenoveringar i Stockholm med omnejd i flera år och vet vad vi gör.

Vi har yrkesmässiga hantverkare som har all behörighet som krävs för att utföra ett professionellt arbete. Oavsett om du är privatperson eller ett företag så hjälper vi dig och vi gör aldrig skillnad på våra kunder. 

Vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet så effektivt som möjligt. Vi utför alla typer av fasadrenoveringar och det spelar ingen roll om det är hus av såväl puts eller trä utan vi gör din fasad snygg och ser till att den har funktionaliteten som krävs i vårt nordiska klimat.

VI ANPASSAR FASADRENOVERING FÖR ATT FÖRBÄTTRA HELHETSBILDEN

Det är viktigt att ta hand om och prioritera sin fasad för att i slutändan slippa dyra omkostnader som är möjligt att undvika om man hela tiden ser efter den.
Vi hjälper dig med alla typer av fasadrenoveringar, stora som små och det spelar ingen roll om det handlar om att endast förbättra fog eller en totalrenovering.
Om man står inför en fasadrenovering krävs en hel del planering och förberedelser. Vi hjälper till att granska och bedöma konditionen på fasaden för att därefter bestämma vilken metod och vilket material som ska användas. Därefter gör vi en kostnadseffektiv plan och tar fram en offertförfrågan innan vi sätter igång. Vi gör alltså en kostnadsfri konsultation och besiktning inför din fasadrenovering.

LÅT OSS SKÖTA UNDERHÅLLET AV DIN FASAD

Vi är alltid lyhörda emot våra kunder och utgår alltid efter önskemål och förutsättningar. Byggimperium strävar efter en rak kommunikation för att skapa en trygghet och göra hela upplevelsen hos oss som man förväntar sig. Vi ser alltid till att återge fasaden sitt utseende samtidigt som det är viktigt att huset skyddar mot alla väder. För oss är design lika viktigt som byggteknik vilket skiljer oss från andra, vi utbildar oss ständigt för att utvecklas inom de senaste teknikerna som finns på marknaden. Det är viktigt för oss att skapa snygga och hållbara fasader för en längre tid framöver.
Har du frågor eller funderingar kring fasadrenovering så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte. Vi har ett flertal referensprojekt för att visa vad vi tidigare har åstadkommit. Alla våra tjänster omfattar alla bostäder i Stockholm och självklart blir resultatet alltid som lovat med garanterad kundnöjdhet. Välkomna till oss!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.