TEGELTAK, PAPPTAK & PLÅTTAK I STOCKHOLM

VI HAR DET BÄSTA TAKLÄGGARNA I STOCKHOLM

Är det dags att byta tak? Vi på Byggimperium utför alla typer av tjänster som innefattar tak runt om i Stockholm. Vi har en stor kundkrets och vi ser alltid till att kunden är mer än nöjd med oss. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller ett företag, vi gör aldrig någon skillnad på våra kunder och levererar alltid det bästa resultatet.

Det som gör att vi skiljer oss från andra är att vi levererar tak med omtanke för design och anpassar vår byggteknik för att skapa en perfekt helhet till din fastighet och samtidigt ger en känsla till omgivningen. Vårt mål är att bistå med hållbara tak som håller huset och fasaden under goda förhållanden lång tid framöver.
tak

VI HAR TEGELTAK, PAPPTAK OCH PLÅTTAK

När man lägger nytt tak eller renoverar det befintliga gör man en investering för i vårt nordiska klimat är ett välfungerande tak grunden för att stå emot kyla, värme och regn. Genom att säkra ditt tak skyddar man bostaden mot onödiga skador och undviker omfattande kostnader som kan uppstå vid raseri eller fuktskador.
Vi erbjuder tegeltak, papptak och plåttak av högsta kvalité i Stockholm med omnejd. Om du inte vet vilket tak som passar din fastighet bäst för att få ut det bästa egenskaperna, kan vi hjälpa dig genom en gratis konsultation och besiktning. Tillsamman kommer vi överens om vad som fungerar bäst för dig och lämnar ett offertförslag. Vi fixar renoveringar, takbyte eller endast åtgärdar mindre brister för att minska risken att få allt mer omfattande skador.
Våra takläggare har stor erfarenhet och bred kunskap som krävs för att rusta upp ditt tak. Som ett kvitto på detta har vi fått högsta betyg av våra kunder tre år i rad, 2014,2015 och 2017.

SKYDDA FASTIGHETEN MED TAK FRÅN BYGGIMPERIUM

Vi på Byggimperium strävar alltid efter en rak och tydlig kommunikation såväl med våra kunder som internt. Det är en fördel att ha våra hantverkare internt eftersom det skapar en trygghet för våra kunder samtidigt som vi kan lämna en prisgaranti.
Vi hjälper dig att höja standarden på din fastighet och öka värdet för att du ska få valuta för dina investerade pengar. Våra takläggare tar sig an alla typer av uppdrag och bidrar med önskat material för bästa skydd.

Vi anpassar tak efter person och smak för att leverera slutresultat personliga stil. Vi är mycket stolta över våra takläggare som alltid ser till att utföra sitt arbete med stor omsorg och lämnar alltid enastående resultat efter sig. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

TAKLÄGGARE I STOCKHOLM

En takläggare i Stockholm med ovanligt nöjda kunder. Hej alla villaägare, fastighetsbolag och brf:er i Stockholms län! De senaste 10 åren har vi hjälpt hundratals husägare i Stockholm, från Märsta till Nynäshamn, med deras tegeltak, plåttak, papptak och shingeltak. Tillsammans med Byggimperium kan vi lyfta både ditt tak och ditt hus till en högre nivå. Vi älskar nöjda kunder, och är mycket stolta över våra toppbetyg. Fem stjärnor 2012 hos Eniro, fem stjärnor 2013 hos Eniro, fem stjärnor 2014 hos Reco!, fem stjärnor 2015 hos Reco!

TA REDA PÅ HUR DITT TAK MÅR. BOKA BESIKTNING NU.

Klicka här för att läsa mer om varför en takbesiktning är så viktig och hur den går till.

HUR MÅR DITT TAK? LÅT EN TAKLÄGGARE BEDÖMA.

Är det slitet? Finns det risk för sprickor, fuktskador, läckage, snöras, olyckor? Gör en besiktning, så slipper du undra. Och låt för säkerhets skull en professionell takläggare här i Stockholm göra besiktningen. Varför är det så viktigt? Jo, för att skadorna kan bli stora, och om du upptäckte felet för sent täcker inte försäkringen. Kom ihåg inget tak är tätt för evigt, och enligt Bo Verket bör du byta efter ca 25 år.
Om ditt tak är i gott skick? Bra! Då kan du i stället fokusera på värdehöjande åtgärder. Som att tvätta taket rent, reparera småskador, måla om takfotsbrädor och vindskivor, renovera hängrännor, stuprör och plåtar. Eller kanske måla om hela taket, eventuellt i en ny färg? Taket är ju inte bara ett paraply för ditt hus, det påverkar hela intrycket!

ETT VACKERT TAK FÅR DITT HUS ATT SE MER VÄLSKÖTT UT. DESSUTOM KÄNNS HUSET TRYGGARE ATT BO I

Det är enkelt att förbättra tak idag. (Och även byta tak, t.o.m. på vintern.) De senaste 20 åren har det skett en fantastisk utveckling av både arbetsmetoder och takmaterial. Med duktiga takläggare kan du inom Stockholm få ett snyggare tak på bara några dagar. Och bäst av allt: hela din fastighet kommer att öka i värde! Samtidigt som din nettokostnad, med fullt ROT-avdrag, oftast blir lägre än vad du får i värdeökning. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om värdehöjande åtgärder.ntrycket! 

TAKTVÄTT
Smuts och skräp på taket? Inte bra. Regn och snö får svårare att rinna av. Mossa och alger får fäste och binder fukten, som börjar leta sig in via sprickor och skarvar. Dags att tvätta rent!
TAKMÅLNING
Både tegeltak och plåttak kan målas om. Så att de ser nästan nya ut. Man kan även ge ytan en extra finish, som skyddar och förlänger livet på taket.
TAKRENOVERING
Alla tak – plåt, papp, tegel, betong, shingel – kan renoveras. Det handlar om att rengöra, reparera småskador, ytbehandla och modernisera. Även rännor, plåtar och snickerier.
TAKOMLÄGGNING
Ett nylagt tak ger en härlig känsla och skyddar bättre mot vädrets makter. Moderna tak är också mer slitstarka, lättskötta och miljövänliga i all hantering. Kanske ska du passa på att tilläggsisolera? Eller byta färg eller takmaterial?
Här är våra 8 utvalda leverantörer av takmaterial. Deras produkter är moderna, lättjobbade, snygga, pålitliga, slitstarka och miljövänliga. Du får alltid toppkvalitet på taket när du väljer oss som takläggare och tar materialet genom oss.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.