VI HJÄLPER DIG MED ALLT SOM INNEFATTAR TAKRENOVERINGAR

Vi på Byggimperium har varit verksamma i många år vilket har gjort att vi har stor erfarenhet och mycket bred kompetens inom området. Vi erbjuder alla tjänster som omfattar en takrenovering och strävar alltid efter att våra kunder ska vara mer än nöjda med resultatet.

Vi hjälper alla i Stockholm med omnejd och det spelar ingen roll om det är privatpersoner eller företag, vi gör aldrig någon skillnad på resultat eller service. För oss är alla kunder viktiga och det som särskiljer oss från andra är att vi tycker att design är lika viktigt som tekniken. Vi brinner för att skapa en perfekt helhet åt din fastighet som passar din personliga stil samtidigt som det ger en känsla för hela samhället. Vårt mål är att bistå med hållbara tak som håller huset och fasaden under goda förhållanden lång tid framöver.

PROFESSIONELLA TAKRENOVERINGAR

Våra hantverkare har alla behörigheter som krävs och utför alla projekt med största seriositet. Vi på byggimperium strävar alltid efter en rak och tydlig kommunikation såväl med kunder som internt. Vi tror att det är anledningen till vår nöjda kundkrets för att det ger en trygghet och skapar tillit för oss som tjänsteföretag.
Om man är i behov av en takrenovering men inte vet vad som behövs göras, kan vi hjälpa till med en gratis konsultation och besiktning för att därefter ta fram ett offertförslag. Det är viktigt att ta hand om sitt tak och ibland utföra mindre eller större takrenoveringar för att behålla hög standard och undvika skador som kan ge stora omkostnader. Taket är utsatt på din fastighet och ska klara av det nordiska klimatet därför är det viktigt med en säker konstruktion. Vi på Byggimperium hjälper dig med design och garanterar skicklig byggteknik.

VI ARBETAR ENDAST MED TAK AV KVALITÉ

Om man tar hand om sitt tak och emellanåt ser över det med lite kärlek så vinner man i längden. Vi förstår att det blir tråkiga utgifter ihop med en takrenovering, men genom att se på det som en investering brukar det kännas mycket bättre. Oavsett om det gäller att byta alla pannor eller endast lägga en ny matta inunder, så gör det stor skillnad. Vi hjälper dig att höja standarden på din fastighet och öka värdet för att du ska få valuta för dina investerade pengar.

Vi vänder oss endast till leverantörer som kan stå för hållbarhet, kvalité och design för att bara erbjuda våra kunder de bästa alternativen. Våra takläggare tar sig an alla typer av uppdrag och bidrar med önskat material för bästa skydd. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.