Previous slide
Next slide

ÄR DU I BEHOV AV EN OMBYGGNATION I STOCKHOLM?

Vi på Byggimperium i Stockholm har bred kunskap och yrkesmässiga hantverkare inom såväl måleri, VVS, våtrum och snickeri. Genom att anlita oss får du tillgång till professionellt helhetsarbete till förmånliga priser.
Finns behovet av att rusta upp, omstrukturera planlösningen och renovera kök eller bad så har ni kommit helt rätt. Vi har många års erfarenhet inom området och gör er ombyggnation enklare genom att kunna erbjuda all kompetens inom företaget.
Våra medarbetare strävar alltid efter att ha en bra kommunikation gentemot våra kunder men även internt för att ge en trygghet åt våra kunder.
Vi levererar mer än bara kvalité i våra uppdrag även om vi är väl medvetna om hur viktigt det är för varje enskild att slutresultatet blir det bästa, så arbetar vi hårt för att ge en bra upplevelse som kund hos oss. Vi gör heller ingen skillnad på om det gäller en privatperson eller företag, varje kund är lika viktig.

VI HJÄLPER DIG MED DIN OMBYGGNATION

Behöver du hjälp med en ombyggnation på eller i din befintliga bostad så hjälper vi gärna till. Oavsett om det handlar om mindre eller större projekt så har vi kunskapen och kapaciteten till att utföra byggprojektet på det mest effektiva tillvägagångssättet.

En ombyggnation kan vara alltifrån fönsterbyte till rekonstruktion av ditt garage och vi förstår att det kan vara svårt att göra en planeringsplan om man aldrig tidigare har utfört något liknande. Vi hjälper självklart till med alltifrån planering till färdigställt projekt och vår största önskan är att vi ger dig trygghet under tidens gång.

En ombyggnation medför inte bara en fräschör och högre standard utan också ett ökat värde på fastigheten. Det är sällan en renovering medför en förlust om man anlitar skickliga hantverkare och vi vågar säga att vi har de bästa inom branschen.

VI KAN OMBYGGNATION

Vi förstår att en ombyggnation är en investering i både för levnadsstandard och för fastigheten därför tar vi projektet med största seriositet. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt samt genomföra byggprojektet så väl att våra kunder alltid ska bli nöjda och mer därtill vid slutresultatet. Vi tummar aldrig på kvalité och utgår alltid efter kundens behov och önskemål. Finns det en önskan så kommer vi givetvis med våra tips och råd utifrån all vår samlad erfarenhet efter alla år inom branschen.

Kontakta oss vid frågor och funderingar eller boka ett möte med oss så ska vi besvara det så snart som möjligt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.