BOKA TAKBESIKTNING I STOCKHOLM

VET DU VILKET SKICK DITT TAK ÄR I?

Har du koll på om ditt tak är säkert? Vi på vet av erfarenhet att det är sällan husägare faktiskt är uppe på sitt tak för att se över det. Vi på Byggimperium hjälper dig gärna att besiktiga taket på din fastighet. Våra besiktare har behörighet och de rätta verktygen för att kolla kvalitén och säkerheten på ditt tak.

Vi kollar efter sprickor, skador och inte minst fukt. Taket är ett utsatt område på fastigheter som får stå ut med vårt nordiska klimat som innebär frostspänningar, sommarhetta och regn. Förr eller senare gör detta avtryck och då är det enkelt att anlita oss som besiktningsman för att veta vilket skick ditt tak har innan det betyder allt mer omfattande kostnader.

VI UTFÖR TAKBESIKTNING FÖR DIN SÄKERHET

Har du funderingar på att besikta ditt tak? Våra takbesiktningar utförs av professionella yrkesmän med behörighet och tar endast en timma. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation med våra kunder vilket innebär att vi alltid är ärliga i våra bedömningar hur taket egentligen mår. Det är alltid en bra idé att reparera skador innan de blir allt mer omfattande och ännu dyrare.

Ibland är det enda som krävs en taktvätt eller mindre reparationer för att det ska uppnå kvalitén för säkert tak. Vi kan hjälpa dig med alla tjänster inom tak och har yrkesmässiga hantverkare med behörighet internt vilket gör att vi kan hålla ned våra priser även om takbyte idag inte är så dyrt som många tror, – och speciellt inte med ROT-avdrag.

Vet du om att du har ett åldrande tak så rekommenderar vi dig att se över det med en gång för att se om eventuella fuktskador eller läckage finns. Hittar man brister i tid är chansen att undvika allt mer påkostade renoveringar hög.

LÅT OSS TA HAND OM DITT TAK

Vi vet hur viktigt det är att ta hand om sitt tak och har sett många förödelser som hade varit möjliga att stoppa, om det hade upptäckts i tid. Låt oss på Byggimperium hjälpa dig med en professionell takbesiktning och mår ditt tak bra, då lovar vi dig att du kan sova gott om nätterna och slipper oroa dig över oväntade utgifter.

Vi rekommenderar att man själv ser över sitt tak en gång per år för att alltid hitta brister i tid. Har man inte möjlighet till det så hjälper vi dig självklart snabbt och enkelt med en ingående och noggrann takbesiktning.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller har renoveringstankar, vi bistår självklart med vår kunskap eller hjälper dig hela vägen. Välkomna till oss!

LÅT OSS TA HAND OM DITT TAKÄR DITT TAK I GOTT SKICK? LÅT EN TAKBESIKTNING BEVISA DET

En professionell takbesiktning tar bara en timme. Då får du siffror och fakta, svart på vitt, om hur ditt tak mår. Du får även tips och förslag ifall saker behöver åtgärdas. Det är alltid billigare att åtgärda taket innan småskador och smygläckage leder till en fuktskada. Du kan spara hundratusentals kronor genom att upptäcka – och åtgärda – risker i god tid. Och att byta till ett modernt och säkert tak kostar idag – med ROT-avdrag – mindre än många tror.

Om ditt tak är felfritt då? Ja, det är ju jättebra i så fall. Men låt det vara en professionell besiktning som slår fast detta i stället för att du chansar.

TAKBESIKTNING – VARFÖR ÄR DET SÅ VIKTIGT?

 • Handen på hjärtat… Vet du hur ditt tak mår?
 • När var du uppe på taket senast och undersökte alla kanter, skarvar och anslutningar?
 • Vet du ifall det finns sprickor eller skador där uppe?
 • När var det senast du mätte fukten?
 • Och hur är det med skyddet mot olyckor?

EN TAKBESIKTNING AVSLÖJAR POTENTIELLA RISKER. HAR DU ETT RISKTAK?

Många husägare sover under ”risktak” utan att veta om det. Man tänker inte så mycket på säkerheten. Man tänker inte på hur väder och vind nöter:
 • frostskador och frostsprängningar
 • snö, hagel och regn
 • gassande sol som torkar ut
 • sommarhettan som töjer och drar i materialet
 • stormarna, som kan skada infästningar, flytta takpannor osv.
 • Många husägare vet inte hur slitna deras tak faktiskt är. Men sanningen är att ett slitet, åldrat tak är ett ”risktak”. Det handlar om två saker: 1. Risken för fuktskador och läckage ökar snabbt ju äldre taket blir. 2. Det kan finnas risker för halkolyckor, fallolyckor, snöras, istappar, nedfallande föremål etc.Vad är det som händer när ett tak åldras? Och vilket ansvar har du som fastighetsägare?

Läs mer här om Risker för takläckage samt  Taksäkerhet & ansvar

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.