LÄGENHETSRENOVERING I STOCKHOLM

BOR DU I STOCKHOLM OCH ÄR I BEHOV AV EN LÄGENHETSRENOVERING?

Du har du hittat till rätt byggföretag. Vi på Byggimperium har renoverat över 200 lägenheter runt om i Stockholm och har mycket fina omdömen. Vårt mål är att alltid leverera en välfungerad bostad som ska hålla under många år framöver. Vi har lång erfarenhet inom branschen och bred kompetens med alla behörigheter som krävs.

Byggimperium har yrkesmässiga hantverkare inom områden som måleri, VVS, våtrum samt snickeri som vi är mycket stolta över. De är professionella och utför alltid lägenhetsrenoveringar med största seriositet. Fördelen med att ha våra egna hantverkare är att vi alltid kan ha en rak och tydlig kommunikation såväl med kunder som internt vilket skapar en trygghet för alla parter samtidigt som vi kan hålla ned priserna. Oavsett om det handlar om mindre eller större projekt eller om du är privatperson eller ett företag, så antar vi oss uppdraget och gör ingen skillnad på våra kunder. Vi vill alltid leverera det bästa resultatet.

VI GÖR LÄGENHETSRENOVERINGAR SMIDIGA

Många förknippar lägenhetsrenoveringar med kaos och vi förstår varför men genom att anlita oss kan du minska på stressen. Vi strukturerar upp projektet och avslutar inte förrän våra kunder är nöjda. Oavsett om det handlar om en mindre lägenhetsrenovering av kök eller en omkonstruktion av planlösningen så fixar vi det.
Har du färdiga skisser kan vi utgå ifrån de eller tillsammans ta fram en ritning utefter kundens förutsättningar och önskemål. Vi är alltid lyhörda och kan självklart bidra med våra egna tips och råd utifrån vår långa erfarenhet och skapa det absolut bästa resultatet. Vi tar oss an alla uppdrag oavsett om det innebär trånga utrymmen, märkliga konstruktioner eller känsliga grannar. Lämna över det åt oss så ska vi se till att omvandla ditt boende till något mycket bättre.

VI KAN LÄGENHETSRENOVERINGAR!

Vi på Byggimperium är skickliga och har mycket samlad kunskap för att genomföra alla typer av lägenhetsrenoveringar. Vi arbetar efter planering och är strukturerade för att vara så effektiva som möjligt utan att tumma på kvalitén. Vi lägger stor vikt vid både design och byggteknik för att få den bästa helhetslösningen för din lägenhet. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa ett smart, funktionellt och hållbart boende för en längre tid.

Vi är mycket stolta över våra hantverkare som gör ett omsorgsfullt arbete och levererar enastående resultat. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

REFERENSPROJEKT

Klicka på bilderna nedan för att öppna galleriet

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.