NYBYGGNATION I STOCKHOLM

FUNDERAR NI PÅ NYBYGGNATION I STOCKHOLM?

Genom att anlita oss på Byggimperium får du tillgång till ett professionellt helhetsarbete till ett väldigt bra pris. Vi har yrkesmässiga hantverkare med bred kompetens inom såväl måleri, VVS, våtrum och snickeri. Vi tror det gör hela nybyggnationen enklare samt leder till en bättre kommunikation gentemot våra kunder men även internt. Det ger också en trygghet åt våra kunder, att vi står bakom hela byggprojektet från start till slut.

Vi vill leverera mer än bara ett kvalitativt arbete till våra kunder och ser alltid till att vi har den bästa servicen och är lyhörda emot våra kunders önskemål samt behov. Det spelar ingen roll om det handlar om nybyggnation till en familj eller ett stort företag, vi strävar efter att alla våra kunder ska få samma upplevelse hos oss och vara lika nöjda under hela processen.

VI HJÄLPER DIG MED NYBYGGNATION

Vi vet efter många års erfarenhet att det kräver mycket energi och tid till att planering inför en nybyggnation. Men självklart är det roligt och otroligt spännande att få skapa något nytt som är utformat efter ens egna kvalifikationer, önskemål och behov.
Vi på Byggimperium hjälper gärna till vid planeringen inför nybyggnationen om man har fastnat eller inte vet hur man går tillväga för bästa resultat. Vi är lyhörda och gör det tillsammans för att kunna utbyta idéer och tankar kring projektet.
Det är sällan man klarar av att tänka på allting själv och med vår hjälp kan ni vara säkra på att allting blir som man drömt, om inte ännu bättre.
Vi är ett pålitligt företag och arbetar nära med vår kompetenta och yrkesmässiga hantverkare. Vi arbetar alltid effektivt och har lika stort intresse som er att investeringen ska löna sig.

FÖRDELAR MED NYBYGGNATION

Det finns många fördelar med en nybyggd bostad och den allra största är väl att du kan skapa det utefter dina drömmar och önskemål inom design samt funktionalitet. Du har chansen att få ner driftkostnader rejält genom att välja rätt uppvärmning och isolering som idag brukar vara det första man vill byta ut på ett äldre hus. Nybyggda hus med värdeår 2012 eller senare är också helt befriande från kommunal fastighetsavgift i 15 år och dessutom slipper man underhåll på huset åtminstone de första 10 åren vilket betyder inga oväntade utgifter.
En annan viktig fördel är att anlitar ni oss på Byggimperium, följer också en garanti på utförande, material, maskiner och installationer. Vi vill att du som kund hos oss alltid ska känna en trygghet och få ett mervärde när du väljer oss som byggföretag.

NYBYGGNATION BRINGAR STORA MÖJLIGHETER

Vi har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig med hela processen från grund till takläggning. Vi är lyhörda och för oss är en god kommunikation grunden till ett bra samarbete. Vi arbetar effektivt och strävar alltid för det bästa resultatet.

Kontakta oss vid frågor och funderingar eller boka ett möte med oss så ska vi besvara det så snart som möjligt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.