BOR DU I STOCKHOLM OCH ÄR I BEHOV AV MÅLERI?

Vi har de bästa målarna i staden och utför alltid vårt arbete noggrant och effektivt för att aldrig lämna någon missnöjd. Vi har lång erfarenhet, bred kompetens och vill alltid att våra kunder ska vara tillfreds med slutresultatet. Vi antar oss alla typer av målningsuppdrag både in- och utvändigt som målning av fasader, inomhusväggar och tapetsering. Det finns inga uppdrag vi inte har kunskapen att utföra.

Våra målare har alla behörigheter och utför arbetet med anpassade metoder samt verktyg för att leverera det bästa resultatet. För oss är det viktigt att alltid hålla oss uppdaterade genom att regelbundet utbilda våra hantverkare inom de senaste teknikerna som finns på marknaden. För oss är design och teknik lika viktigt vilket vi tror är det som skiljer oss från andra.

EN MÅLARE FÖR DIG I STOCKHOLM

Det spelar ingen roll om du är privatperson eller kommer från ett företag, vi gör aldrig skillnad på våra kunder och vi har plats för alla. Våra målare är lyhörda och vi strävar alltid efter en rak kommunikation gentemot våra kunder och internt för vi tror att det skapar en trygghet för alla parter. Hos oss ska du alltid känna dig bekväm med invändningar eller förslag. Vårt måleri är till för våra kunder annars vore vi inte professionella.

Genom att måla om sin fasad skyddar man sin fastighet men man ger även intrycket ett stort lyft utseendemässigt genom färg. Desamma gäller när man målar om i hemmet, en kulör kan höja trivseln rejält. Våra målare är duktiga på färgsättning och hjälper dig gärna att hitta rätt kulör för ditt ändamål.

Våra tjänster innefattar bland annat fönster- och fasadmålning, takmålning och nybyggnationsmålning men vi kan hjälpa till med det mesta inom måleri runt om i Stockholm. Vi hjälper er att öka värdet på er villa, fastighet eller bostad genom skickligt måleri och utmärkande tekniker.

MÅLNING FÖR ALLA BEHOV

Vi sträcker oss till kunder över Stockholm med omnejd för att bibehålla standarden och kvalitén i denna sagolika huvudstad. Vi på Byggimperium hjälper till med er målning oavsett hur stort eller litet projekt det handlar om och anpassar arbetet utefter era förutsättningar samt behov. Vi lägger stor fokus och strävar alltid efter att kunden blir mer än nöjd med resultatet.

Vi anpassar vårt måleri efter person och smak för att leverera nymålade fasader eller rum som passar er personliga stil. Vi är mycket stolta över våra målare som alltid ser till att utföra sitt arbete med stor omsorg och lämnar alltid enastående resultat efter sig. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.