TAKTVÄTT I STOCKHOLM

SKONSAM RENGÖRING FÖR DIN FASTIGHET

Vi på Byggimperium har stor kunskap och bred kompetens med behörigheter för att utföra alla typer av tjänster inom tak och taktvätt är en av våra enklaste tjänster som gör stor skillnad. Vi har alla redskap som behövs för att utföra arbetet på det mest effektivaste sättet och våra hantverkare ser alltid till att våra kunder är mer än nöjda med resultatet.

Vi står till tjänst för alla i Stockholm med omnejd och det spelar ingen roll om du är privatperson eller kommer ifrån ett företag. Vi ser ingen skillnad på våra kunder och vårt mål är alltid att göra ett kvalitativt arbete samtidigt som vår service ska vara utöver det vanliga.

TAKTVÄTT FÖRLÄNGER DITT TAKS LIVSLÄNGD

Tvätta taket är väldigt viktigt när man märker att det börjar bli slitet eftersom smuts och skräp binder fukt som kan innebära problem längre fram. Om taket är väldigt smutsigt börjar alger och mossa bildas som inte bara upplevs ovårdat, utan det gör det även svårare för snön att ramla ner och fukt samlas som kan leda till otäta skarvar och sprickor som tillslut ger skada på läkt och papp. Det kan i värsta fall leda till fuktangrepp och mögel som försäkringar många gånger inte täcker.

Oavsett om du har tegelpannor, plåttak, betongpannor eller papptak kan vi snabbt och enkelt göra en skonsam taktvätt med fantastiskt resultat. Vi tänker alltid på miljön samt omgivningen och använder endast miljömärkta produkter. Vi använder oss utav högtryck när vi spolar bort alger, mossa, lavar och smuts vilket ger ett snyggt resultat, därefter behandlar vi taket för att det ska hålla framöver.

Skulle du vilja göra genomföra taktvätten själv hjälper vi till med tips och rådgivning. Vi ser till att rätt material används och att metoderna bidrar med önskad utgång.

TAKTVÄTT FÖR DIG I STOCKHOLM

Vi för en rak och tydlig kommunikation med våra kunder för att skapa en trygghet och vi är glada över att ha våra hantverkare internt vilket gör att vi kan hålla ned priserna utan att tumma på kvalitén.
Har du orken och viljan att genomföra taktvätten själv så hjälper vi gärna till med tips och råd genom att tipsa om rätt material och metoder så att resultatet blir enligt önskan. Har du inte tiden så finns vi alltid tillgängliga och tveka inte på att kontakta oss vid frågor och funderingar eller boka ett möte direkt. Vi erbjuder gratis konsultationer och besiktningar för att därefter ta fram ett offertförslag. Välkomna till oss!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.