BYTA TAK

VI HJÄLPER DIG MED DITT TAKBYTE

Vi på Byggimperium har stor erfarenhet och kunskap av att byta tak. Vi har utfört många i Stockholm med omnejd och har endast nöjda kunder. Vi anser att taket är fastighetens viktigaste del och därför är det otroligt betydelsefullt att ge det lite kärlek och tid emellanåt.
Våra takläggare är professionella yrkesmän med alla behörigheter som krävs och strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet på det mest effektiva sättet, – utan att tumma på kvalitén. För oss på Byggimperium är design och teknik lika viktigt och vi ser alltid till att utbilda oss inom de senaste för att ständigt utveckla oss inom vår bransch. Vi har all kunskap som behövs för att konsultera och slutföra hela projektet.

ÄR DU I BEHOV AV ATT BYTA TAK?

Innan du ska byta tak är det viktigt att fundera på vilket typ av tak man önskar, vilka egenskaper du är ute efter och inte minst vilken livslängd du vill ha. Livslängden beror helt på vilket typ av tak du väljer då tillexempel ett plåttak håller längre än ett papptak.

Vi hjälper dig under hela processen och är lyhörda emot dina önskningar och förutsättningar för att erbjuda dig det allra bästa. Det är viktigt att man tänker på alla delar och ser till att alla val man gör känns helt rätt. Ett nytt tak innebär även ett lyft för hela intrycket och höjer värdet på din fastighet vilket betyder att byta tak är en investering vi vill att ni ska bli mer än nöjda med.

LÅT OSS BYTA TAK PÅ DIN FASTIGHET

En vanlig rekommendation är att byta tak efter 25 år enligt Boverket men det beror också helt på vilket typ av tak man har idag och hur man har tagit hand om det genom åren. Det positiva med nya moderna tak är att materialet är mycket bättre och du kan sänka husets energiförbrukning samtidigt. Så kanske ditt nya tak betalar sig själv genom att dra ned på energiförbrukning och högre värdering på huset.

Innan ett takbyte rekommenderar vi en besiktning för att se vilka förutsättningar vi står inför och därefter går vi tillsammans igenom önskemål och behov för att ta fram en plan för ert tak byte. Vi tar även fram ett offertförslag innan vi påbörjar arbetet och för oss är det viktigt att det känns bra för alla parter.
Om du är i behov av att byta tak så tveka inte på att kontakta oss för frågor eller funderingar, vi svarar alltid och bistår gärna med våra egna tips & idéer. Välkomna till oss!

KAN MAN BYTA TAK PÅ VINTERN?

Ja, att byta tak på vintern är inga problem. Många tror att det är svårare och dyrare, men så är inte fallet.
Kylan i sig är nämligen inget bekymmer. Naturligtvis måste du undvika nederbörd under själva omläggningen – men det måste du på sommaren också. När vi väl har lagt ditt nya, moderna tak på plats tål ditt hus hur mycket nederbörd som helst.
7. Vi monterar nya hängrännor, stuprör, anslutningsplåtar och målade vindskivor.

8. Vi tätar extra noga runt skorstenar och genomföringar.

9. Vi städar efter oss på tomten och forslar bort allt material.

10. Vi gör tillsammans en slutbesiktning och du får ett protokoll på detta.
Från första handslaget till överlämning av slutbesiktningsprotokollet har du en och samma kontaktperson genom hela projektet. Och faktiskt även efteråt : du har support och rådgivning hos oss även efter avslutat projekt. Det är bara att du hör av dig.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.