RENOVERING I STOCKHOLM

VI UTFÖR ALLA TYPER AV RENOVERINGSARBETEN

BOR DU I STOCKHOLM OCH ÄR I BEHOV AV RENOVERING?

Drömmer du om att renovera hemma eller på arbetsplatsen? Vi på Byggimperium hjälper dig gärna att uppfylla den drömmen. Oavsett om det gäller stora eller små projekt så kan vi hjälpa till att skapa anpassade lösningar som samtidigt förenklar er vardag.
Vi har yrkesmässiga hantverkare med bred kompetens internt i företaget vilket vi föredrar eftersom det ger fördelar både till våra kunder och oss själva. Vi kan hålla ned priserna samtidigt som vi kan arbeta effektivt och strukturerat.
Vi utlovar en rak och ärlig kommunikation genom hela renoveringsprojektet för att ge trygghet samtidigt som vi är lyhörda och lyssnar på våra kunders önskemål samt behov. Det spelar ingen roll om det gäller privatpersoner eller företag så gör vi aldrig någon skillnad på våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet.

VI HJÄLPER DIG MED DIN RENOVERING

Planerar du att byta fönster, renovera köket eller göra en totalrenovering av din fastighet eller lägenhet? Vi utför alla typer av tjänster inom renovering och kan hjälpa till med alltifrån planeringen till slutfört projekt.
Vi kan utgå ifrån befintliga idéer och ritningar som du själv har tagit fram eller så kan vi tillsammans utforma en planering utifrån era önskemål. Vi kan självklart alltid bistå med tips och idéer efter all vår erfarenhet från liknande projekt för att skapa den bästa helhetslösningen för er. För oss är designen lika viktig som byggtekniken så vi har ett stort intresse för att utföra och leverera det bästa resultatet samtidigt som vi vill ge er valuta för pengarna genom att öka värdet för fastigheten i slutändan.

RENOVERING MED PROFFSIGA RESULTAT

Vi förstår att det är ett stort beslut och mycket pengar oavsett hur omfattande renovering man gör och därför vill vi såklart att du som kund ska vara mer än nöjd i slutändan. Vi är alltid måna om att ge ett mervärde åt våra kunder och tror på att ärlighet varar längst. Vi kommer aldrig utföra något som vi inte tror är möjligt men med vår långa erfarenhet och meritlista är de få saker som inte går igenom.

Vi har medarbetare med behörighet inom allt i vår bransch och arbetar alltid efter alla krav och regler. Vi lämnar alltid intyg och ger er en garanti på utfört arbete, material, maskiner och installationer. Vi arbetar effektivt och strävar alltid för det bästa resultatet.

Kontakta oss vid frågor och funderingar eller boka ett möte med oss så ska vi besvara det så snart som möjligt.

RENOVERING

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.