VI RENOVERAR BADRUM I STOCKHOLM

BADRUMSRENOVERING

ÄR DU I BEHOV AV BADRUMSRENOVERING?

Vi på Byggimperium har renoverat många badrum genom åren och vågar utse oss själva till specialister. Vi vet vad som krävs för att ett badrum ska kännas nytt och fräscht samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen. Det spelar ingen roll om det handlar om en helhetslösning eller om det bara är vissa delar som behöver rustas upp, vi hjälper till oavsett hur stort eller litet projektet är.

Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något fusk. Vi vill endast lämna ett hållbart resultat åt våra kunder samtidigt som vi ger ett mervärde i form av ökat värde på fastigheten.

VI UTFÖR BADRUMSRENOVERING i STOCKHOLM

Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något fusk. Vi vill endast lämna ett hållbart resultat åt våra kunder samtidigt som vi ger ett mervärde i form av ökat värde på fastigheten.

Drömmer du om ett lyxigt badrum med badkar? Eller kanske är det endast en enkel extra toalett som behövs? Eller behövs endast en konstruktion? Vi tar oss an stora som små projekt och oavsett om det är privatpersoner eller företag, så gör vi ingen skillnad på våra kunder. Vi strävar alltid efter samma mål och effektivitet.

Vi på Byggimperium tycker att designen är lika viktig som val av byggteknik och vi ser ständigt till att utvecklas inom båda områdena genom utbildning.

VI KAN BADRUMSRENOVERING

För oss på Byggimperium är det viktigt att vi är lyhörda gentemot våra kunder och tar deras önskemål samt behov med största seriositet. Det är viktigt att det blir som du förväntar sig om inte ännu bättre. Vi förstår att kunden gör en investering genom att satsa pengar och det vill vi såklart förvalta och ge en trygghet genom att hjälpa till från början till slut.
När vi är färdiga med badrumsrenoveringen är ett av kraven att det är säkert och har en hållbar design som fungerar under lång tid framöver.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Välkomna!

REFERENSPROJEKT

Klicka på bilderna nedan för att öppna galleriet

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.