KÖKSRENOVERING I STOCKHOLM

Bor du i Stockholm och har behov av en köksrenovering?

Då har du kommit helt rätt. Vi på Byggimperium har utfört flertalet köksrenoveringar genom åren och har väldigt fina kundrecensioner. Vad som skiljer oss från andra byggföretag runt om i Stockholm är att vi tycker att designen är lika viktig som byggtekniken. Vi strävar alltid efter bästa helhetslösningen utan att tumma på kvalitén. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller ett företag, vi gör ingen skillnad på våra kunder och alla förtjänar lika bra slutresultat.

Vi har yrkesmässiga hantverkare med all behörighet som krävs och det är vi väldigt glada över. Det gör att vi kan ha en rak och tydlig kommunikation med både våra kunder och internt. Vi vet att det ger en trygghet samtidigt som vi kan hålla ned priserna.

Vi hjälper dig genom hela köksrenoveringen

Man brukar säga att köket är hjärtat i hemmet och vi är beredda att hålla med. För så mycket tid som man tillbringar i sitt kök, är det viktigt att det är trivsamt och inbjudande. Vi på Byggimperium ser till att skapa vackra, funktionella och hållbara kök med tidlös design, som räcker under många år framöver. Vi förstår att det är en kostsam investering man gör och vi vill såklart hjälpa till att öka värdet på din bostad för att få valuta för pengarna i slutändan.

Vi kan utgå ifrån färdiga ritningar eller så skapar vi nya skisser tillsammans med utgångspunkt från dina önskemål och idéer. Vi kan självklart bidra med tips och råd ifrån all vår erfarenhet vi samlat på oss under årens gång. Det är viktigt för oss att vi skapar det bästa köket anpassat efter behov och förutsättningar för att du som kund ska vara mer än nöjd.

Vi kan alltså ta hand om hela köksrenoveringen från planering till färdigställt kök. Med våra lösningar garanterar vi välfungerande resultat som är säkra att använda under alla förutsättningar.

Vi kan köksrenovering!

Vi har en lång erfarenhet och har skapat ett flertal drömkök åt våra kunder under årens gång. Vi ser alltid till att utbilda oss för att följa med på det senaste inom design och byggteknik för att ständigt utvecklas.
Vi är mycket stolta över våra hantverkare som gör ett omsorgsfullt arbete och levererar enastående resultat. Vi har ett flertal referensprojekt att visa upp för att ni ska få en känsla över vårt gedigna arbete. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss eller boka ett möte för konsultation, så svarar vi er så fort som möjligt. Välkomna!

Vi kan köksrenovering!

Klicka på bilderna nedan för att öppna galleriet

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.