tillbyggnation-1500x430

Behöver du en tillbyggnation?

Är ni i behov av större yta och en tillbyggnation på er fastighet i Stockholm? Då har ni hittat helt rätt. Vi har lång erfarenhet i branschen och brinner för att skapa våra kunders drömmar. Om du anlitar oss på Byggimperium kan vi lova er en trygghet i att vi har våra egna yrkesmässiga hantverkare inom såväl måleri, VVS, våtrum och snickeri som alltid gör sitt bästa. Vi strävar alltid efter effektivitet och att hålla en rak kommunikation med våra kunder för att underlätta under hela tillbyggnationen och leverera flexibla helhetslösningar.
Vår största framgång är att vi är lyhörda gentemot våra kunder och tar alltid önskemål och behov med största seriositet och bemöter med den bästa servicen. Vi gör ingen skillnad på om det gäller tillbyggnation åt privatpersoner eller företag utan för oss är det självklart att alla kunder förtjänar det bästa.

En tillbyggnation ger stora möjligheter

En tillbyggnation ökar värdet på fastigheten vilket gör att investeringen lönar sig i slutändan. Finns behovet av större yta är det ett bra alternativ att bygga ut för att slippa sälja och köpa nytt. Det är helt enkelt en väldigt prisvänlig alternativ.
Det finns olika sätt att gå tillväga när det kommer till tillbyggnationer, antingen bygger man ut sin befintliga bostad eller så kan man bygga en fristående mindre byggnad på sin tomt. Vi har kunskapen och kompetensen för att hjälpa till med båda valmöjligheterna och finns det en osäkerhet i vad som känns rätt, hjälper vi er såklart med det.

Vi hjälper dig med din tillbyggnation i Stockholm

Oavsett om tillbyggnationen omfattar ett garage, uterum, större vardagsrum eller lagerlokal så krävs det en del planering och punkter att ta hänsyn till. Givetvis kan vi även hjälpa till med planeringen och dela med oss av vår professionella erfarenhet samt ge tips och råd.

Genom att bygga ut befintlig fastighet kan det höja levnadsvillkoren och vi förstår att det är en dröm som uppfylls och vi finns med från start till slut.

Tillbyggnation är en av våra vanligaste uppdrag och vid varje projekt är det lika tillfredställande och se vilken skillnad det gör. Många gånger har det varit ovärderligt och många av våra kunder har undgått behovet av att flytta för att få större yta.

Vi är med från start till slut vid din tillbyggnation

Vi har många års erfarenhet och rätt kompetens inom branschen. Vi hjälper till med allt från planering till färdigställt projekt kombinerat med en rak kommunikation och lyhördhet. Vi tror att det är nyckeln till att få fram det mest lyckade resultatet samtidigt som vi utlovar den bästa servicen åt våra kunder. Vi arbetar alltid så effektivt som möjligt utan att tumma på kvalitén. Kontakta oss vid frågor och funderingar eller boka ett möte med oss så ska vi besvara det så snart som möjligt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en offert från oss?
Klicka er vidare nedan och fyll i vårt offertformulär så återkommer vi så snart vi kan!

karta-1-610x1024

Byggimperium Sverige AB

Strandallen 4, 135 61 Tyresö

Kontaktuppgifter

08 760 78 88
info@byggimperium.se

Vill du att vi ringer upp dig?

Skicka mail till oss

© 2022 Bygg Imperium Sverige AB . All Rights Reserved.